• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

CONTACT

Vragen? Wij helpen graag:

Willy & Mieke Devloo-Rabaey

info@gitescorcausy.com . T +33 6 43 22 34 55

 

Bellen via WhatsApp mogelijk

GASTENREACTIES

Maar alles van kleuren
past gewoon!

GÎTES CÒR CAUSY

Willy & Mieke Devloo-Rabaey

info@gitescorcausy.com

T +33 6 43 22 34 55

33 Rue des Forges

34490 Causses-et-Veyran

France  (Haut-Languedoc)

Languedoc Roussillon

Occitanie - Hérault - Béziers

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

PRIVACY POLICY

De website www.gitescorcausy.com verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring.  

Uw contactpersoon is Willy Devloo - info@gitescorcausy.com - 5 Impasse de la Chapelle - F-34490 Causses-et-Veyran

 

VERWERKINGSDOELEINDEN 

  • Bij een gewoon bezoek van deze pagina, zonder wat in te vullen, beschikken we enkel over de volgende gegevens: uw anoniem IP-adres, de identificatie van uw browser.

  • Als u het formulier op deze pagina invult, vragen we naar de contactinformatie en naar uw mailadres.

  • Voor de nieuwsbrief gebruiken we uw naam en uw mailadres voor het versturen van updates.

  • We gebruiken cookies voor een normaal gebruik van de website.

 

RECHTSGROND(EN) VAN DE VERWERKING 

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

MET WIE DELEN WE DEZE GEGEVENS?

  • We gebruiken Google Analytics op deze site voor statistieken omtrent de populariteit van de pagina’s en de gebruikservaring in het algemeen.

  • We gebruiken mailchimp om nieuwsbrieven te sturen.

 

BEWAARPERIODE

  • De statistieken van de webserver (IP-adres, browser) worden een jaar bijgehouden.

  • De gegevens van het abonnement op de nieuwsbrief worden gedurende twee jaar na het uitschrijven bijgehouden.

RECHT VAN INZAGE, VERBETERING, WISSELING, BEPERKING, WISSING, BEZWAAR

EN OVERDRAAGBAARHEID VAN PERSOONGEGEVENS

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren, verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem/haar betreffende persoonsgegevens.

 

DIRECT MARKETING

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

 

KLACHT

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de
Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission
@privacycommission.be).

 

COOKIES POLICY

Algemeen – waarvoor dient deze cookies policy?

Deze cookies policy is van toepassing op het gebruik van cookies op de website https://www.gitescorcausy.com.

Gites Còr Causy is verantwoordelijk voor de verwerking van uw (persoons)gegevens die zij verkrijgt wanneer u de website bezoekt (bv. uw IP-adres). Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u hierboven.

Wij behouden ons het recht voor om deze cookies policy op elk moment te wijzigen. Wijzigingen zullen bekend gemaakt worden op de Website.

 

Wat zijn cookies en waarvoor dienen ze?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door de browser op de harde schijf van uw computer of apparaat worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt en/of raadpleegt. Cookies vergemakkelijken de interactie tussen de bezoeker en een website en worden gebruikt met het oog op verbetering van de gebruikerservaring en voor de verzameling van statistieken onder de bezoekers van een website. Cookies zorgen er ook voor dat uw persoonlijke instellingen en voorkeuren worden opgeslagen of dat beeld- en geluidsmateriaal kan worden afgespeeld. Bepaalde cookies kunnen geplaatst worden door een derde, bv. Google Analytics, voor het meten van het gebruik van een website.

 

De cookies op de website

Gîtes Còr Causy maakt gebruik van verschillende soorten cookies op de Website:

Sessiecookies: dit zijn cookies die tijdens een surfsessie bepaalde voorkeuren bijhouden, maar verdwijnen wanneer u uw browsersessie afsluit.

Permanente cookies: dit zijn cookies die blijvend geplaatst worden op uw toestel, in ieder geval tot hun duurtijd verloopt.

Puur technische cookies: deze cookies zijn nodig voor het optimaal functioneren van de website, om bepaalde grafische elementen weer te geven e.d. Gîtes Còr Causy maakt  van analytische cookies: deze cookies worden gebruikt om statistieken op te maken van het aantal bezoekers van een website, de populairste webpagina’s etc. (bv. Google Analytics).

 

Cookies beheren of verwijderen

  1. Het gebruik van cookies kan worden uitgeschakeld via uw computer of ander apparaat (de instellingen van uw webbrowser).

    Afhankelijk van uw webbrowser, kan dit via één van onderstaande links: Internet Explorer - Google Chrome - FireFox - Safari.

  2. Het is echter mogelijk dat de website hierdoor niet meer correct functioneert of dat bepaalde (grafische) elementen of toepassingen op de website minder goed zullen functioneren.

 

Vragen? Contacteer ons gerust: info@gitescorcausy.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon